Neuvontapuhelin

LEXELin neuvontapuhelin on matalan kynnyksen puhelinpalvelu yleisempiin oikeudellisiin kysymyksiin. Puhelinpalvelu palvelee numerossa 0600 1 5393 (eli helpommin muistettavana 0600 1 LEXE) jokaisena viikonpäivänä juhlapyhiä lukuunottamatta. Jos olemme oikeudessa tai muuten varattuna, niin kuulet yleisen ruuhkatiedotteen, joten yritä myöhemmin uudelleen. Tiedotteen kuuntelu ei maksa mitään.

Puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm, eli tuntihinnaksi muutettuna vain 118,80 €/tunti, sisältäen ALV:n. Toisin sanoen alle puolet normaalista tuntihinnasta. Palvelussa vastaa aina lakimies. Mikäli jostain syystä emme pystyisi heti vastaamaan kysymykseesi, otamme asiasta selvää. Sovimme tällaisessa tapauksessa uuden soittoajan myöhempään ajankohtaan. Voit siis olla varma, että saat kysymykseesi aina vastauksen, etkä joudu maksamaan turhasta.

EU:n maksupalveludirektiivin (PSD) mukaisesti jokainen puhelu neuvontapuhelimeen on rajattu maksimissaan 25 minuuttiin, jotta puhelun hinta pysyy alle säädetyn 50 € rajan. Tämän vuoksi jokainen puhelu neuvontapuhelimeen katkeaa automaattisesti 25 minuutin jälkeen ilman erillistä varoitusta. Jos tämä tapahtuu, ja sinulle jäi vielä kysyttävää, pyydämme soittamaan uudelleen.

Mikäli kysymyksesi on niin laaja ja monimutkainen, että se vaatii laajempaa asiaasi perehtymistä, sovittelua, kirjelmiä tai vastaavaa, niin annamme tähän sitovan kustannusarvion sähköpostiisi. Hyvitämme tällaisissa tapauksissa puhelusi minuuttiveloituksen varsinaisessa laskussasi.