Siirry suoraan sisältöön

Perusarvomme

Olemme sitoutuneet toimimaan kaikissa tilanteissa seuraavien perusarvojemme mukaisesti.

Tämän lisäksi olemme sitoutuneet tekemään joitain töitä pro bono -pohjalta riippuen asiakkaan tilanteesta. Tällaisiin poikkeuksellista tukea vaativiin tapauksiin varaamme vuosittain 20% liikevaihdostamme. Teemme päätökset näistä tapauskohtaisesti.

Lojaalisuus

Valvomme kaikissa tilanteissa sinun etuasi ja olemme sinulle lojaaleja asiasi hoidossa. Lojaalisuuden toteutuminen täysipainoisesti edellyttää jokaisen yksittäisen perusarvon toteutumista.

Riippumattomuus

Huolehdimme aina siitä, että olemme riippumattomia asiasi hoidossa. Jos tämä ei ole jostain syystä mahdollista, emme ota tehtävää vastaan. Tämä varmistaa lojaalisuuden toteutumisen.

Esteettömyys

Varmistamme aina, että olemme esteettömiä hoitamaan asiaasi. Tämä on lojaalisuuden, riippumattomuuden ja luottamuksellisuuden toteutumisen kannalta ehdottoman tärkeää.

Luottamuksellisuus

Pidämme kaikki tehtävämme hoidossa saamamme tiedot aina ehdottoman luottamuksellisina. Luottamuksellisuus sisältää sekä salassapito- että vaitiolovelvollisuuden.

Kunniallisuus

Toimimme tehtävässämme rehellisesti, asiallisesti ja moitteettomasti. Lähtökohtana on asioiden sopiminen aina kun se on mahdollista, mikä on paitsi pitkäjänteistä myös tehokasta.

Huolellisuus ja tehokkuus

Teemme työmme huolellisesti, täsmällisesti, joutuisasti ja ennen kaikkea tarpeettomia kustannuksia aiheuttamatta. Tämän takaavat paitsi asiallisuus myös kolme palvelulupaustamme.

sami suomalainen

Olemme täällä sinua varten

Ota yhteyttä niin tehdään maksuton tilannekartoitus