Siirry suoraan sisältöön

Sopimusasiat

Sopimuksen tarkkaa sisältöä tulee liian usein miettineeksi vasta siinä vaiheessa, kun siitä tulee erimielisyyttä. Silloin ollaan kuitenkin jo auttamattomasti myöhässä, koska vahinko on ehtinyt jo tapahtua. Tällöin kyse on vahinkojen minimoimisesta, missä autamme sinua toki myös täydellä tarmolla.

Kun sopimuksia laaditaan, on tärkeää varmistaa ettei sudenkuoppia ole. Tässä on hyödyllistä, että juristi käy ulkopuolisen silmin sovitut kohdat läpi ennakkoon, ettei sopimukseen esimerkiksi jää kirjoittamattomia oletuksia, ja että sopimuksen muotovaatimukset täyttyvät. Näin mahdolliset kalliit riidat voidaan välttää. Paras tapa on kuitenkin se, että kirjoitamme sopimuksen ulkopuolisina heti alusta alkaen, jotta kummallekaan osapuolelle ei jää mahdollisuutta jättää sopimukseen sellaista itselleen edullista epämääräisyyttä, jota ulkopuolinen ei välttämättä huomaisi.

Meidän tehtävänämme on siis ennen kaikkea nähdä karikot ennalta. Jos vahinko on kuitenkin päässyt jo tapahtumaan, autamme riidan selvittämisessä. Tämä voi sisältää vaatimuskirjeiden laatimista, neuvotteluja sekä monentyylistä sovittelua. Jos nämä keinot eivät johda tulokseen, on asia mahdollisesti vietävä tuomioistuimen ratkaistavaksi.

Ota yhteyttä niin teemme yhdessä tilannekartoituksen ja etenemme sen mukaan.

sopimus

Olemme täällä sinua varten

Ota yhteyttä niin tehdään maksuton tilannekartoitus