Siirry suoraan sisältöön

LEXEL Lakiasiaintoimisto

LEXEL Lakiasiaintoimisto syntyi ajatuksesta tarjota lakipalvelua, jonka lapsesi valitsisi. Pyrimme toiminnassamme pitkäjänteisyyteen emmekä etsi pikavoittoja. Palvelulupauksemme ovat sitova kustannusarvio, laatutakuu ja selkeystakuu.

Lakitoimisto jonka lapsesi valitsisi

Mitä tämä tarkoittaa

Pitkäjänteisyys tarkoittaa sitä, että emme lähde turhaan haastamaan riitaa, ja pyrimme ratkaisuihin, joihin ei heti lähdetä hakemaan muutosta puolin tai toisin. Emme hae pikavoittoja, emmekä laajenna riitoja, vaan pyrimme ratkaisemaan niitä. Ymmärrämme myös henkilökohtaisesti eroon liittyvät vaikeat tunteet, ja pyrimme auttamaan sinua pääsemään niistä eteenpäin luomalla näkymää tulevaisuuteen.

Teemme aina ensin maksuttoman tilannekartoituksen, jonka perusteella teemme alustavan suunnitelman ja sen toteuttamiseen mahdollisuuksien mukaan sitovan kustannusarvion. Lopullinen lasku voi siis alittaa tämän kustannusarvion, mutta ei ylittää sitä. On kuitenkin tapauksia, joissa tällaista arviota ei voida kuitenkaan antaa. Kerromme sinulle avoimesti etukäteen mitä odottaa sekä sisällöllisesti että kustannusten osalta.

Laatutakuu tarkoittaa, että hoidamme kaikki toimeksiannot huolellisesti ja ammattitaidolla. Voit asiakkaana luottaa siihen, että vaikka olisimme arvioineet vaadittavan työmäärän alakanttiin, teemme aina työmme huolella loppuun saakka sovittuun hintaan ja sovitussa ajassa. Jos emme tiedä jotain, otamme asiasta perusteellisesti selvää. Auttaminen ei ole meille vain työtä, vaan elämäntapa.

Annamme toiminnallemme myös selkeystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että emme hukuta sinua juridiikan termeihin, vaan viestimme aina ymmärrettävästi ja pidämme sinut aina ajan tasalla. Emme tee asioita, joista et tietäisi. Sitova kustannusarvio tarkoittaa selkeyden osalta myös sitä, että voit aina tehdä hoidettavaan juttuun liittyviä lisäkysymyksiä ilman pelkoa laskun paisumisesta.

Toimintaamme ohjaavat selkeät perusarvot, jotka löytyvät tästä linkistä.

Miksi LEXEL (1-2-3)?

1. LEXEL on pieni lakiasiaintoimisto, joten saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua.

2. Toimimme sinnikkäästi ja ahkerasti asiakkaamme (ja lapsiasioissa etenkin lapsen) kannalta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi etenkin pitkällä tähtäimellä.

3. Haluamme, että tilanteet saadaan ensisijaisesti sovittua, koska se on yleensä myös taloudellisesti viisainta.

Ota yhteyttä niin tehdään maksuton tilannekartoitus!

lexel ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Ota yhteyttä niin tehdään maksuton tilannekartoitus