Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

LEXEL

LEXEL Lakiasiaintoimisto syntyi tarpeesta tarjota lakipalveluja “ihminen edellä”. Tämä näkyy kolmessa palvelulupauksessamme, jotka ovat sitova kustannusarvio, laatutakuu ja selkeystakuu.

Teemme aina ensin maksuttoman tilannekartoituksen, jonka perusteella teemme alustavan suunnitelman ja sen toteuttamiseen sitovan kustannusarvion. Lopullinen lasku voi siis alittaa tämän kustannusarvion, mutta ei ylittää sitä.

Laatutakuu tarkoittaa, että hoidamme kaikki toimeksiannot huolellisesti ja ammattitaidolla. Voit asiakkaana luottaa siihen, että vaikka olisimme arvioineet vaadittavan työmäärän alakanttiin, teemme aina työmme huolella loppuun saakka sovittuun hintaan ja sovitussa ajassa. Auttaminen ei ole meille vain työtä, vaan elämäntapa.

Annamme toiminnallemme myös selkeystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että emme hukuta sinua juridiikan termeihin, vaan viestimme aina ymmärrettävästi ja pidämme sinut ajan tasalla. Sitova kustannusarvio tarkoittaa selkeyden osalta myös sitä, että voit aina tehdä hoidettavaan juttuun liittyviä lisäkysymyksiä ilman pelkoa laskun paisumisesta.

Toimintaamme ohjaavat selkeät perusarvot, jotka löytyvät tästä linkistä.

Miksi LEXEL (1-2-3)?

1. LEXEL on pieni lakiasiaintoimisto, joten saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua, johon kuuluvat maksuton tilannekartoitus ja sitova kustannusarvio.

2. Toimimme sinnikkäästi ja ahkerasti asiakkaamme (ja lapsiasioissa myös lapsen) kannalta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

3. Haluamme, että tilanteet saadaan ensisijaisesti sovittua, koska se on yleensä myös taloudellisesti viisainta.

Olemme parhaiten tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla, chatissa joka toimii mobiilisti, ja toki myös yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä niin tehdään maksuton tilannekartoitus!

Lakitoimisto perheoikeus sopimusoikeus ihmisoikeudet

Olemme täällä sinua varten

Ota yhteyttä niin tehdään maksuton tilannekartoitus

Alkuun