Siirry suoraan sisältöön

Helmikuun lakipaja järjestetään etänä

Helmikuun 2022 lakipaja Tapiolan kirjastossa perutaan vielä varotoimena ja ajan varanneisiin ollaan yhteydessä korvaavan etätapaamisen järjestämiseksi. Mikäli olisit ollut tulossa lakipajaan ilman varausta, voit tehdä varauksen etätapaamiseen täältä. Maaliskuussa 2022 aloitetaan lakipajat taas normaalisti, koska siihen mennessä pahin omikron-tilanne on varmasti jo helpottanut.

Pahentunut koronatilanne on selvästi vaikuttanut asiakkaiden varausten tekemiseen lakipajaan. Muutama asiakas on myös perunut aikansa koronatilanteen takia. Olemme yhteydessä ajan varanneisiin korvaavan etätapaamisen järjestämiseksi, ja mikäli olet jäänyt miettimään lakipajaan osallistumista koronatilanteen takia, niin voit toki myös tehdä varauksen maksuttomaan tilannekartoitukseen nyt kun kirjaston kasvokkainen tapaaminen onnistuu vasta maaliskuussa.

Hallitus ja viranomaiset ovat toki alkaneet höllentää rajoituksia, ja helmikuun lakipaja olisi ollut jo määräysten puolesta mahdollista järjestää. Mietimme pitkään, pitäisikö helmikuun lakipaja perua vai järjestää, mutta asiakkaita kuunneltuamme päätimme pitää vielä helmikuun lakipajan etänä. Maaliskuun 2022 lakipajaan voit tehdä varauksen täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *