Siirry suoraan sisältöön

Tilannekartoitus – varaa aika

Voit nyt varata aikasi maksuttomaan 15 minuutin tilannekartoitukseen lakimiehen kanssa nettisivuillamme olevasta varauskalenterista. Tilannekartoitus järjestetään Zoom-sovelluksen kautta virtuaalisena. Mikäli et voi tai halua käyttää Zoom-sovellusta, voimme toki käydä asiat läpi myös puhelimitse. Ilmoitathan tästä varausta tehdessäsi, jotta voimme soittaa sinulle puhelimella heti varatun ajan alkaessa.

Tilannekartoitus on nyt aluksi varattavissa pääasiassa maanantaiaamuihin, mutta muitakin aikoja kalenteriin pyritään saamaan aina noin pari viikkoa etukäteen. Eli jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin kannattaa käydä katsomassa vapaita aikoja myöhemmin uudelleen. Voit toki aina myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApp Chat -toiminnolla nettisivujemme oikean alakulman kuvakkeesta.

LEXEL Lakiasiaintoimistossa me pyrimme käyttämään teknologisia apuvälineitä kuten vaikkapa virtuaalisia tapaamisia, sähköisiä allekirjoituksia aina kun ne ovat mahdollisia sekä automatisoituja kalenterivarauksia. Näiden apuvälineiden avulla voimme keskittyä paremmin asiakkaidemme auttamiseen, kun aikaa vapautuu paikasta toiseen siirtymisestä, asiakirjojen tulostelusta, aikojen yhteensovittamisista ja muusta rutiinityöstä asiakkaan asian ajamiseen.

Tilannekartoitus on vain 15 minuutin mittainen, joten on tärkeää, että olet valmistautunut tapaamiseen. Tässä muutamia asioita tarkistuslistan muodossa:

  • lähetä taustatietoja ennakkoon sähköpostilla meille osoitteeseen info(a)lexellaw.fi
  • mieti tarkkaan, mikä asiasi on ja mitä haluat ensisijaisesti saavuttaa
  • jos sinulla on useita asioita, mieti mikä niistä on tärkein tai kiireellisin ja aloita siitä
  • yritä tiivistää asiasi muutamaan avainkohtaan

Kun tilannekartoitus on tehty, teemme sinulle sitovan tarjouksen asiasi hoitamiseen ennakkoon määritellyssä laajuudessa. Tarjouksemme tehdään kiinteänä tai maksimihintana riippuen tilanteestasi ja asian haastavuudesta. Molemmissa hinnoitteluissa tuntimäärän arviointi ja vastuu siitä jää meille, eli voit asiakkaana olla ilman huolta kustannusten yllättävästä noususta. Työmäärän arviointi jää siis meidän vastuullemme, ja otamme siitä myös vastuun sitoutumalla arvioomme. Vaikka arvioitu tuntimäärä ylittyisi, hoidamme sovitun asian kunnialla loppuun sovittuun hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *