Tilannekartoituksen varauskalenteri

Varaa aikasi ilmaiseen tilannekartoitukseen tästä varauskalenterista. Tilannekartoitus järjestetään virtuaalisesti Zoom-palvelussa ja sen kesto on 15 minuuttia. Tilannekartoituksen pohjalta teemme sinulle tämän jälkeen sitovan tarjouksen, joka on tilanteestasi riippuen joko kiinteä- tai maksimihintainen taikka tuntihintainen tarvittavien toimenpiteiden läpiviemiseen. Tarkempaa tietoa tilannekartoituksesta löydät tästä kirjoituksesta.

Tilannekartoitusaikoja on laajemmin saatavilla aina vain muutama viikko eteenpäin, joten jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, kannattaa käydä katsomassa vapautuvia aikoja myöhemmin uudelleen. Voit myös siirtyä Zoom-kokoustilan odotushuoneeseen tästä linkistä, ja pyrimme päästämään sinut sisään mahdollisimman pian.

Varattuasi ajan saat vahvistuksen, jossa on myös linkki Zoom-tapaamiseen. Saat myös muistutusviestin tapaamista edellisenä päivänä. Mikäli et voi kuitenkaan käyttää aikaasi, voit helposti perua varaamasi ajan vahvistuksessa tai muistutusviestissä olevalla linkillä.

 

Loading...